Virágkötés: Kareena, Twinkle, Aditi, valamint Suvreen

Kérdés, hogy milyen divat lenne nyomatok nélkül.
A tényszerű és a kitalált képek sokasága ihlette, a nyomatoknak vannak szuperhatalmainak a sziluettek frissítésére, sokkal több identitást és érzéseket adva az egyébként szilárd szövetekhez.

Emlékeztetve nekünk, hogy a nyomatok ereje négy B-város bombázott volt, akik sok nőiességben tisztelték a virágot a megjelenésükhöz.
Mind a mély, mind a könnyű árnyalatokban a virágminták hosszú módszert jelentettek a sokkal több pasztell és a bájos napokból.
A repülőtéren, az előléptetésekhez vagy az etnikai megfigyelésük fellendüléséhez a Tinsel Town elsősorban a virágokat zúzza.

Vessen egy pillantást ezekre a legutóbbi fotókra, amelyek a legfrissebb nők legfrissebb lefedettségéből származnak, akik teljesen virágosnak tűnnek.
Kareena Kapoor
Amikor az Acing High Street divatra vonatkozik, a Kareena Kapoor Khannak nincs meghatározására. Karena a Flight Terminal Lookbook -ot felújította. Khan asszony könnyedén divatos megjelenésével vitt minket egy fekete szatén pólót, amelyet erős és szép virágmintákkal túlterheltek, mrs. Khan. Mindannyian szívünk vagyunk ennek a Zara ingnek, Kareena -t illesztve egy pár fekete társalgó nadrággal, valamint a Gucci -ból származó preferált fekete szőrmegyével. Nincs szükség kiegészítőre, Kareena Kapoor egy pár fekete napsütővel, valamint rózsaszín dudával kerekítette az utazási stílus adatait.

Forrás: Instagram.com/afashionistasdiaries/twinkle Khanna
A Twinkle Khanna hektikus kimenő volt, valamint a legfrissebb produkciós Padman számára, amely a 25. kiadás miatt. A nő jelenleg Londonban van, szereplőivel és csapatával, hogy nagy érdeklődést mutasson a mozgóképére egy valódi történet alapján, amely valóban mozgatta őt. Brazil labdarúgó-válogatott Mez A London városában található Padman Photocall számára a Priyanka stylistának írója, producer és designer Muse viseli a Massimo Dutti luxus címkéből származó virágos ruhát. Környezetbarát árnyalatok, alkalmi kék és narancssárga, sok angol nyelvű érzéssel, a hölgy számára. Lenyűgöző hüvelyei természetesen a ragyogó arcán esnek, Twinkle lezárta a kedvességét a preferált Bvlgari karkötőjével, Stade Rennais FC Mez valamint egy pár fekete stilettjével.
Forrás: Instagram.com/afashionistasdiaries/ [sc:Mediad]

Aditi Rao Hydari
Lenyűgöző és csodálatos is volt a Nawabs háztartásából származó hölgy utolsó etnikai megjelenése. Aditi Rao Hydari a Felség minden megjelenését, valamint amikor egy királyi etnikai ruhát jelent, a gyönyörűségnek hullámokba kerül. Zöld lett, és az Aditi a beszédpálnak a smaragdban lévő réteges fodros szoknya segítségével, virágos, teljes ujjú terméssel, Divya Reddy otthona. A zamatos, környezetbarát menekülésre szétszórt krémvirágok, valamint csinosnak tűntek. Hitelpontok Sanam Ratansi stylistnak, hogy a bájos múzeumát a kedves módon készítették. Nincs kiegészítők, a szilva deszkás és a súder, és a bajba jutott lófarokba visszahúzódtak az Aditi virágos foltossága tökéletességre.
Forrás: Instagram.com/aditiraohydari/surveen chawla
A Surveen Cruz Azul Mez Chawla a Dabboo Ratnani naptárának módszerét készítette, amely egyfajta fajta megjelenésű, kielégíti a punk megjelenést. A stylist Sanam Ratansi hozzáadta az összes szépséget a Surveen keretéhez, mivel a Trabea -tól pasztell rózsaszínű, rövid csomagolású ruhát visel. A ruha körül szétszóródott fehér virágok felrobbantották a romantikát, miközben a zuhanó nyakkivágás, valamint a rövidebb szegély felébresztette a forróság hányadosát. A punk hatások számára Sanamnak a Surveen ajka színű sötét színű, valamint színes hüvelyei fújtak ki. A Gladiator Fekete szandálok lezárták az ünnepség megjelenését.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

75% diszkontráta az összes pólógyár grafikáján!

Korai fekete péntek kedvezmény: 75% kedvezmény az összes pólógyár grafikájához! A legfelsõbb eladás a nyomtatható grafikán csillagköltséggel van beállítva! A Tshirt Factory korai kezdetét kapja a fekete péntek őrületén. Az

Képregény szuperhős stílusú vektorok

képregény szuperhős formatervezés Szuperhősöt követel az életedben? Vagy talán már kielégítette a Superman -t? Nos, hagyja abba az álmodozást, és ellenőrizze ezt a hihetetlen képregény szuperhős mintát. Nagyon csodálatosak. Letöltheti

Tab

futtatása nehéz lehet látni ebben a félig fuzzy képen, de itt vannak kis fülek a nyakkivágásnál. Olyan szopás vagyok a kis lapokért, amelyek szerintem csak egyszer csatlakoztam. Azt hiszem, ez