A sápadt bőrű lányok

viselő színeket, amelyek kiegészítik a természetes bőr tónusát, sokkal szenzációsbbnek tűnnek és növelik a bizalmat. Különösen akkor, ha egy sápadt bőr arcú lány vagy, a bőr tónusát hízelgő ruhák viselése nagyon fontos, mert nem akarja, hogy kimosott vagy beteg.
A bőr színének megfelelő ideális árnyék kiválasztása ugyanolyan fontos, mint a ruha stílusa és illeszkedése. Egyes ruhák, amelyek pontosan ugyanazzal a kialakítással rendelkeznek, az egyik színben lényegesen jobban néznek ki, mint a másikban.
Semmi ok sem van ok arra, hogy felidézzük, ha a sápadt bőr lányok egyike, mert eltűntek azok a napok, amikor mindenki cserzett bőrt akart, a sápadt bőr most már dühös! Szépen úgy néz ki, mint sok híresség, mint például Taylor Swift, Amanda Seyfried, Emma Stone, SL Benfica Mez Amy Adams, Anna Kendrick és Emma Watson, az ideális színek kiválasztása minden szükséges.
[Olvassa el még: A színkerék sminkdiagramjával kapcsolatos tények elmagyarázzák]
Ruházati színek sápadt bőrre
Először azt kell tennie, hogy azonosítsa a bőr hangját- függetlenül attól, hogy meleg tónusú vagy hűvös tónusú, és ezt megtudhatja, ha ellenőrzi az erek színét. Ha zöldesnek tűnik, akkor meleg hangon van, és ha ez sokkal kékesebb árnyalatú, akkor hűvös hangon van.

Miután mindazt kitalálta, csak kövesse ezt az útmutatót a legjobb színkombinációhoz a bőr tónusának megfelelően.
Hűvös tónusú sápadt bőr
Sok, a hűvös hangú, tisztességes bőrű nőnek is kék vagy zöld szeme, hamuszürke -sötét hajú.

Meztelen árnyalatok
Általános politikaként kerülnie kell a fehér vagy meztelen színű felsők vagy pulóverek viselését, mivel ezek unalmasnak tűnnek. Szüksége van valamire, amely ellentétben áll a bőr színével, és nem valami, ami kimos. Tehát kerülje el az Uruguayi labdarúgó-válogatott Mez összes ilyen színt, amely összeolvadhat a bőrével.
Kék
A szem kiemelése érdekében olyan szín viselése, mint a zafírkék és a kobalt, ragyogóan működni fog, és feltétlenül popsá teszik őket. Jessica Chastain ebben a zafírkék ruhában ravaszul néz ki.
Kate Middleton sok alkalommal a kékre ment, és ő ringatja!
Míg a bézs és más meztelen színek viselése nem jó ötlet a ruhák számára, a meztelen szivattyúk klasszikus, és ugyanakkor nagyon kifinomultnak és elegánsnak tűnnek!

Hűvös pasztell árnyalatok
A legtöbb pasztell árnyalat nagyon jól kiegészíti a hűvös tónusú sápadt bőrt, tehát nagyon valószínűtlen, hogy rosszul fog menni velük. Nagyon kifinomultnak és nőiesnek is néznek ki.
[SC: MediaD]

Emma Stone bájosnak tűnik ebben a pasztell zöld ruhában.
A Blush Pink talán az egyetlen szinte meztelen szín, amely kiegészíti a AS Roma Mez sápadt bőrt, de csak a hűvös hangon. Vegyünk egy dátumot Anne Hathaway -től.

Kerülni kell a színek, ha tisztességes bőrű szépség: nagyon világos árnyalatok, neonszínek, fémes ezüst, meztelen színek, amelyek keverednek a bőr tónusával.
Meleg tónusú sápadt bőr
Az ilyen bőrű nők általában narancssárga vagy sárga árnyalatúak a bőrükben, és általában barna vagy mogyoró szemük van, eper szőke és barna hajú.
Meleg pasztell
Ahogy a hűvös pasztellek szépek a hűvös hangon, a meleg pasztell jól néz ki rajtad. A Peach a legjobb szín a rugós megjelenéshez.

Halványsárga
A nagyon tisztességes bőrű hölgyek teljesen lenyűgözőnek tűnnek halványsárga színben. Tökéletesen úgy dönt, hogy a meleg hangzás egészséges, természetes ragyogást kap.

Burgundia, sötét lila
A Burgundy nagyon szexi színű, és nagyszerűen működik, ha drámát szeretne hozzáadni a megjelenéséhez. A sápadt bőrével ellentétben a Burgundia lenyűgözőnek tűnik! Keira Knightly lélegzetelállítóan gyönyörűnek tűnik ebben a bordó ruhában.

Olajbogyó
A sápadt bőr legjobb ruházati színei között szerepel az olajbogyó. Kiválónak tűnik a sápadt bőrön, még sokkal többet is, mint a smaragdzöld!

Finom vörös
A piros megfelel a bőr tónusának természetes melegségének, és hihetetlen fényt ad. A finom vörös és őszibarack színek gyönyörűvé teszik.

A Zooey Deschanel nagyon szexi és szenzációs megjelenésű ebben a vörös árnyalatban, a bőrét éterikusnak tűnik.
A porcelán bőr hibátlanul néz ki és nagyon kívánatos. Az ideális ruházati színkombinációk viselése olyan, mint a torta jegesedése; Fokozza a vonzerejét, és még sokkal mesésebbé is néz ki! Tehát, vegyen egy jelet ezekből a hírességektől, ölelje meg a természetes megjelenését, és eleganciát fog kihozni.
Képek forrás: pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

A Bollywood-ihlette szürke árnyalatai kívánatosak

sárga, blues, vörös, csipkék, valamint számos sokkal dinamikusabb árnyalatúak a nyáron, akár egy frissítő nagy szellőt fújnak, vagy megvilágítanak minket, mint egy petárdát. Mindezen színek mellett egy másik szín, amely

Nézze meg ezeket az ideális ajándékötleteket az új anya számára 2022 -ben

Jonathan Borba / Unclash Egy új baba születése elégedett pillanat. Ezt nemcsak a család, hanem a közeli barátok és rokonok is érezik. Azt tervezi, hogy valami különlegeset ad a barátoknak

Forest + szőrme

ruha: ASOS | Mellény: ABS (régi, de hasonló itt és itt) | Cipő: Ralph Lauren | Lengyel: Essie (Merino Cool) | Napszemüveg: Nina Ricci Fotók: Kayleigh Smith Vásárolja meg a