Stílusos, puszta felső ruhadarabok, amelyeket most követhet

Elegáns, puszta felső ruhadarabok, amelyeket most követhet – finom hálószövetek, amelyek a bőr körül vannak csomagolva. A romantikus ruháktól a csábító felsőkig mutasson néhány bőrt a puszta részletekkel.

Bella Hadid
Sok embert megfélemlítenek a puszta felsők, mert úgy érzik, hogy túl sok bőrt mutatnak, vagy túl nehéz viselni. Mindenekelőtt a szórakozás részét képezi a puszta, hogy megmutatja a bőrt! Másodszor, a Cerezo Osaka Mez Sheer sokkal sokoldalúbb, mint gondolnád.

A Neon Foxon keresztül
A Stockholm Fashion Week -en keresztül
A LeatherLaceleopard.tumblr.com -on keresztül
A Guita Moda -on keresztül
A CAMI a Marieclaire.com segítségével pusztán néz ki

A Sheer az egyik legnagyobb trend a AS Monaco Mez láthatáron. A kifutón sokkal többször azonosították a felső, szoknyák, ruhák és kiegészítők formájában.

Stílusos, puszta felső ruhadarabok, amelyeket most követhet
Shailene Woodley szexi-elegáns volt a Bottega Veneta puszta, Body-Con Black Top-ban a 2017-es Wintertime TCA turnén.

Miranda Kerr egy éjszakai kirándulásban örömmel vette át a Cinq egy puszta csíkos tetejét.
Emily Ratajkowski finoman csábítónak tűnt egy puszta fekete gombos Kameruni labdarúgó-válogatott Mez lefelé a Miami Beach kickoff partin.
Tökéletes texturált teteje párosítva alapvető farmernel és fekete csizmával

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

A kedd munkaruháinak jelentése: Selyem póló ing

A mindennapi munkaruhák jelentései egy darab munkának megfelelő ruhát javasolnak, különféle árakon. Amikor a ruhásszekrény alapjait szeretnék frissíteni, a Brooks testvérek az egyik Go-tos. Ez a selyem póló egy gyönyörű

A Pinstripe Coat

Számos divat tendencia villámsebességgel jön és megy, ami különösen nehéz lehet az ol ‘pénztárcán. Hogyan lehet megmondani, hogy mi van itt, hogy maradjon, és mi fog menni egy pillanat alatt?

A szezon cipő trendje

< ] Nincs kérdés, hogy a legjelentősebb cipő tendencia Ez az őszi és a téli szezon a Loafer, minden Férfiwearban inspirált dicsőségében. Especially as temperatures drop and we work out