6 szörnyű dolog, ami történt a smink- és szépségfüggőkkel 2015 -ben!

Napról napra a sminkről, a szépségről és a stílusról beszélünk. De milyen áron? Nagyon biztonságos -e minden nap smink viselése? Bár nem tudjuk elképzelni az arcunkat egy alapréteg hidratáló, alapozó és BB krém nélkül, egészséges? Hogy sütjünk és sütjük magunkat?
Talán az, talán nem az.

Vigye át Önt 6 szörnyű mese fiatal fiatalokról a világ minden tájáról, akik ebben az évben megszerezték az üzlet savanyú végét. És akkor eldöntheti magát, ha valóban méltó -e vagy sem.
1. Haj esése
A haj esése a nők egyik leggyakoribb bánatai az egész világon. De mit csinálsz, amikor a haja egy bizonyos sampon és kondicionáló miatt elkezdi foltokba esni? Tracie Hashton volt egy ilyen történetet megosztani a Facebookon. Itt van egy rövid pillantás a horror történetére.
[Olvassa el még: Hírességek hajkatasztrófák – Bollywood és Hollywood]

Forrás: Facebook.com2. Rossz szemöldök?
A Liam Neeson’s -val megtalálom, és megjavítom a szemöldökét, mémet vírusossá válnak Ébredj fel és a smink nem lehetséges valóság, így egyesek állandó megoldásokat keresnek. Mintha UNAM Pumas Mez elhalni a szemöldöküket. De mi van, ha megégnek? Nos, élnek vele.
Forrás: tizenhét.com3. Színezem a hajam, kérem?
A Twinkle Khanna tökéletes vörös és barna zárakkal rendelkezik. Fontoltuk, hogy a hajunk a következő hónapban a pontos színben színes legyen. Még Borussia Monchengladbach Mez az árnyékkutatásunkat is elvégeztük. De aztán megbotlottunk ezen a csinos hölgyen, akinek a szeme a hajfesték miatt puffadt. Jobb, ha vigyázz, ugye?

Forrás: CreepyBasement.com [SC: MediaD]
4. A szempilla probléma?
Az a sorsos nap, amikor Miley Cyrus szempilla hajlítója elvágta a szempilláját, örökre megjelölték a történelemben. Nem csoda, hogy mindenki azt mondja nekünk, hogy költsünk Shu Uemura szempilla hajlítójával, ami 20 dollárba kerül!

Forrás: Instagram.com5. Csúnya körmök?
Fawad Khan egyszer azt mondta, hogy egy nő körmei az első dolog, amit észrevesz. De ha a körömlakkok így teszik őket (az alábbi kép), akkor a LOSC Lille Mez legjobban távol maradunk tőlük!
Forrás: Instagram.com6. A henna tetoválás rosszul ment
Emlékszel azokra a Falguni Pathak dalokra, ahol a Mehendi fekete festékkel vázlatos vázolása nagyon jó volt? Ez a tinédzser megpróbálta tetoválni a lábát a fekete hennával. Csak rosszul fordult és megégette a lábát.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Kis vigasz

Oké, egy másik a Summerset és a szovóció segítségével. Midriff, Peter Pan gallér, Kontraszt szövetek … Frakkin ‘Rick Rack? Jó dolog ez egy B32, és amint tudjuk, messze vagyok, túl

A H&M 50 -es divatja

megértem, mire kíváncsi, és a válasz igen, A zsebekkel ellátott szoknyák az arcom tiszta, nem hamisítatlan öröm megjelenését hozják. Kabát: H&M c/o; Szoknya: H&M (hasonló itt) c/o; Felső: H&M c/o;

Forest + szőrme

ruha: ASOS | Mellény: ABS (régi, de hasonló itt és itt) | Cipő: Ralph Lauren | Lengyel: Essie (Merino Cool) | Napszemüveg: Nina Ricci Fotók: Kayleigh Smith Vásárolja meg a