A Bollywood-ihlette szürke árnyalatai kívánatosak

sárga, blues, vörös, csipkék, valamint számos sokkal dinamikusabb árnyalatúak a nyáron, akár egy frissítő nagy szellőt fújnak, vagy megvilágítanak minket, mint egy petárdát. Mindezen színek mellett egy másik szín, amely hozzáadja a szépséget, és a ruháját nyárbarátnak tekinti, szürke, ami általában észrevétlenül marad.

Bollywood-ihlette szürke árnyalatok:
Valamilyen oknál fogva elkezdtük azt hinni, hogy a szürkék tompítást adnak a megjelenéshez, és elvonjuk a Radiance-t, bár a Bollywood, mint mindig, az öltözék pillantási lehetőségei, amelyek meglepődtek.

Nimrat Kaur:
Az üzlet indításához a Nimrat kiválasztotta a szürke színes kártyát leeső hüvelyekkel, valamint a Shehlaa Khan magas ráncos maxi ruháját. A nyomtatott ruhát, a leeső anyagot, az egyszerűen székes Atletico Mineiro Mez alakú, valamint a megfelelő belső bélés jól illeszkedik az ideális ruházat elkészítéséhez, nem ért egyet? Miközben úgy éreztük, hogy az öltözék úgy tűnt, hogy elvette a ruhát, ezüst fém Bologna FC 1909 Mez sarok hozzáadásával elvette a ruhát, jól kiegyensúlyozta a stílust. A félig rögzített hullámos haj, valamint a vörös fényes ajkak kerekítette a stílusát.
Forrás: Instagram.com/nimratofficialkajol:
Az Incredibles 2 film promóciói során, amelyekre a hindi verzió hangját adta, Kajol -t úgy találták, hogy az elegáns legjobban néz ki. Shruti Sancheti-t választotta a medence melletti, egyenetlen öltözékkel a játékban. Átugorva a kiegészítőket, meztelen színű ék sarokba mozogva, valamint rendezetlen haját az egyik oldalra mosva, és mindig csodálatosnak tűnt. A nyomatokkal ellátott szürkék fülbemászó válogatásnak tűnik, mit gondolsz?
Forrás: Instagram.com/kaJoldia Mirza:
Az Eid ünnepségekre a gyönyörű, szemmel látható Dia Mirzát mesésnek látta el a Monika Nidhi által készített kőszürke Sharara-ban. A Golecha ékszerei, valamint a Shilpsutra Juttis, az öltözékkel kapcsolatos arany dombornyomott munkájának megfelelése volt. A középső részből álló, sima haj, távolítsa el a sugárzó bőrt, valamint a vörös-meleg ajkak színét lekerekítették.

Forrás: Instagram.com/DiamirzaofficialManushi Chhillar:
Míg a korábbi divák a gyilkos stílusokat sötétebb szürke árnyalatban húzták ki, Manushi fényesen és csillogóan egy könnyű, szürke, erősen megemelt Natasha Dalal Lehenga-ban. A Deepa Gurnani ezüst divat ékszerek, valamint a zavaró smink, valamint a frizura befejezte a szikrázó stílusát.
Forrás: Instagram.com/manushi_chhillar Mi van a szürke árnyékod Szaúd-arábiai labdarúgó-válogatott Mez ebben a szezonban? Mutasd meg nekünk gondolatait!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Teljesen fekete öltözék, amely tökéletes a tavaszhoz

, kivéve azt a bizalmat, hogy a terhesség és a övek megjelenése együttélhet, a mai felvétel szartorális bizonyítékként szolgál arra, hogy a teljes fekete öltözék munkája az időjárási viszonyok melegszik.

Bazaar, míg a bizarr, még mindig motivációt biztosít

, így a tisztességes legújabb probléma egy kicsit a bizarr oldalon (kérhetnénk, ha nem futok hosszú történeteket a sziklacsillagok vagy más csillagok szexuális életéről? Te Tudja, mint a pace módosítását?)

Mi van most Haute: Dominique Auxilly

Próbál megtalálni a plusz méretű kopást a munka lehetőségeihez? A Torrid stúdiója az új kollekció, amely kényelmet, divatot és professzionális stílust nyújt, 30 méretű.