A 2019. tavaszi legnagyobb kiegészítő trendek + 31 „IT-táskák”, hogy most vásárolhassanak

Emlékszel a Strappy Sandals-ra? Azok a Darlings? Visszatértek, és a lehető legjobban felemelő módon körbejárják a lábunkat. esete? Ezek a Schutz szépségek, amelyek négy színben kaphatók és sarokmagasságon működnek, mindenki számára kényelmesek lehetnek. Viselje ezeket az alig-ott szandált egy fekete-nyakú esküvőre vagy a kedvenc vágott farmer párjával. Soha nem rossz ötlet.

Schutzevenise Slide Sandal (több pántos szandál itt és itt)

A PVC táskák szintén egy nagyon erős bemutatást készítenek ebben az évben. Folytatják magukat egy sokkal stílusosabb birodalomba, mint „a táskádnak egyértelműnek kell lennie, hogy belépjen a labdarúgó -stadionba”. Staud mindig is az élvonalban volt ennek az erőfeszítésnek, és a Bissett táskájuk tökéletes bizonyíték, bár a Shirley -re is szemmel látom. És a nem PVC birodalomban Staud a Sadie táskával is bizonyítja zsenijét.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a táskának a táskának a tükörét a táska alatt, és mondja el, hol rejtette el ez a szolgáltatás egész életemben?! Mondanom sem kell, hogy ez a táska jelenleg áthalad a lakásomba, és hamarosan megjelenik egy közeli blogban.

Staudbissett átlátszó táska

Oké és utoljára, de nem utolsósorban, talán a kedvencem is: Barrettes! Igen, azokat a dolgokat, amelyeket gyermekeként viseltél! Igen, azok a dolgok, amelyekre a szülei szoktak lépni, és kiabáltak! Visszatértek! Nagyon izgatott vagyok, hogy a barrettes valóban trend minden hajstílus és textúra szempontjából, és egyszerűen fogalmazva: ők a legaranyosabb. Megkaptam, hogy ez történik Alexandre de Paris, gyöngyökkel díszítve, de nagyon sokféle módon kipróbálhatja ezt a tendenciát. Csak tegyen egy görgetést ezen az oldalon, és mondd meg, hogy nincs túlnyomó vágya, hogy mindent hozzáadjon a kosárhoz. Úgy értem, ez az íj klip?! Menjünk innen.

Alexandre de Parispearl Barrette

Ez a megjelenés teljesen elérhető a Nordstrom -ban.
Egy abszolút nélkülözhetetlen Marc Jacobs árok és egy Rebecca Taylor ruha egyértelműen jelzi, hogy tavasszal jóváhagyom az összes virágválasztását. És ha úgy gondolja, hogy a ruha aranyos, csak várjon, amíg fehéren látja. De most nem azért vagyunk itt, hogy a ruhákról beszéljünk, hanem azért, hogy beszéljünk a kiegészítőkről, amelyek javítják őket, és azt hiszem, jó munkát végeztünk.

Marc Jacobstench Coat (hasonló lehetőségek itt és itt)

Rebecca Taylorallessandra Midi ruha (hasonló költségvetési-barát lehetőségek itt és itt)

Tehát összegben most hivatalosan megkezdheti a tavaszi trendkészletét. Ezen a feljegyzésen hagyom, hogy az abszolút kedvenc tavaszi IT-táskáim alsó részét hagyom. Menj, szerezzek, tigris.

Kedvenc táskáim a tavaszhoz

Köszönet Nordstromnak, hogy partneri partnere volt ezen a poszton!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

A csengőhüvelyek és a kis szoknyák

felvesznek néhány kedvenc őszi trendemre, ezt a vállon kívüli felső és kis szoknyát viseltem a New York-i Fashion Week utolsó napján. Miközben van egy magas trend elem ezzel a megjelenéssel

Csíkok csíkokon

TOP: J. Crew (hasonló itt); Szoknya: tahari (hasonló itt); Sál: Tom és Colette (kérésre elérhető); Cipő: Calvin Klein (hasonlóan itt és itt); Mandzsetta karkötő: J. Crew (hasonlóan itt); Gyűrűk: Gorjana

December a román illusztrátorok

hónapja a román illusztrátorok ünneplésére December van, és a karácsony napjai rajtunk állnak. Rengeteg szabad erőforrás lesz, főleg, mivel ez az adás hónapja. Mi a sokkal jobb módszer az ünneplésre,