Tab

futtatása nehéz lehet látni ebben a félig fuzzy képen, de itt vannak kis fülek a nyakkivágásnál. Olyan szopás vagyok a kis lapokért, amelyek szerintem csak egyszer csatlakoztam.

Azt hiszem, ez aranyos nyomtatásban van, a burkolatú nyakkivágás és a panel-y szoknya miatt, bár talán a liberty pamutban is dolgozik (könnyebben tegye a zsebeket a pamut paneljében) … megvettem ezt a csodálatos Narancssárga egy darabig hátul, és suttogva tart. Vagy valójában, kiabálva: “Már … most!” Keményen hagyja figyelmen kívül hagyni, és elmagyarázza a családomnak, hogy miért nyugodt és indokolt megbeszélésekkel rendelkezem (“több figyelmet igényel, mint most adhatok neked, csak türelmesnek kell lenned …”) .

A kék ruha arcán a kifejezés is rámutat; Ez valami ilyesmi, mint “Csak pihenni fogok a kifogástalan szemem, amíg ott van, amíg Daisy meg nem tesz, hogy bármilyen kínos dolog, amit most csinál.”

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Alcatraz Dressjune 13, 2012 “Erin_sewing”
Vogue 8728: True Lovajuly 27, 2011 “Erin_sewing”
Tíz dolog, amit csak akkor fogok csinálni, amint azt az Iddecember 11-én, 2008-ban 64 megjegyzés

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

10 tény, hogy a pólókról, amelyeket nem érthet

, úgy tűnik, hogy mindent megértünk a pólókról. Megértjük, hogy milyen anyagokat használnak sok márka a pólók gyártásához, megértjük az alakjukat, megértjük, mikor, pontosan és pontosan Hogyan viselje őket. Fogadok,

Képregény szuperhős stílusú vektorok

képregény szuperhős formatervezés Szuperhősöt követel az életedben? Vagy talán már kielégítette a Superman -t? Nos, hagyja abba az álmodozást, és ellenőrizze ezt a hihetetlen képregény szuperhős mintát. Nagyon csodálatosak. Letöltheti

10 Elegáns és szexi, alacsony vágású ruhák a forróságmérőn ezen a nyáron

Gondolj arra, hogy elmenjenek a vacsorára, felülről lábujjra borítva, oldalsó oldalra, és nem néz ki elbűvölőnek? Ez nem lehet a stílusos nyilatkozat, amelyet meg kell készíteni, egy nagyon unalmas is.