5 Globális varázsa forró foltok

Amikor a nemzetközi nehézségeket a varázsa világában igénylik, hölgyeim, át kell lépned a Határokon a szépségért! Itt található az öt legfontosabb új és közelgő globális úticél listája, amelyre jelenleg a szívünket állítjuk!
Kíváncsi, hogy az Adriana Grande, a Lima, a Monica Belluci, a Paris Hilton, a Priyanka Chopra, a Nargis Fakhri és a Tinsel Town gyönyörű hölgyei kedvelőik a varázsa Szaúd-arábiai labdarúgó-válogatott Mez frissítés céljából utaznak? Itt található az öt legfontosabb globális varázsa hotspot, ahol a fényes angyalok virágzik, élnek vagy utaznak.

[Olvassa el még: a legfrissebb varázsa -termékek, amelyekről tudnia kell]
1. illatos Dubai
Míg a közel-keleti luxus forró foltok a csillogásukról és a csillogásukról ismertek, ne felejtsük el, hogy mennyire illatos áldott az emberek. És nem a helyi illatokról és a sápadt kopásról beszélünk, gondolj nagyra. Az illatok mecca tehát a sivatag ragyogó gyöngyé, Dubai! A legjobb az egészben, hogy gyakorlatilag minden olyan illatot vásárolhat, amelyet Dubaiban szeretne, és anélkül, hogy nagy árat fizetne, mert itt van, ahol az illatok hatalmas választékát kaphatod, adómentes. Próbálja ki a közismert amutuage-t-egy olyan márkát, amelyet a Közel-Keleten található illatok között annyira ismertek, ez meghatározza a luxe ápolást. Egy újabb peppi illat, amelyet érdemes ajánlani, az lenne, ha Juliette-nek van egy fegyverkilliánus és exkluzív Tom Ford sorozata. Az Emirates bevásárlóközpontnak csak a helyi illatoknak szentelt üzlete van, és szerencsés lenne belépni őket anélkül, hogy megrázkódtatnák, mert mindig van egy tömeg, amely Areej, Abdul Samad al Qurashi vagy a testreszabott arab jázmin szappanra vágyik!
Forrás: mbasic.facebook.com2. Holisztikus bőrápolás Johannesburgban
Johannesburg az egyablakos ügyintézés azok számára, akik a bőrápolás vonatkozásában az Au Naturale-hez hasonló mérföldet tesznek. Ha úgy gondolta, hogy India ott van, ahol az egész megtörténik, és az egyetlen rendeltetési hely a holisztikus és au naturale bőrápolási termékekhez, Johannesburg egy közeli unokatestvére, amely magában foglal néhány egzotikus természetes alapanyagot, az arganolajtól a sheavajig. Mivel a kontinens a növény- és állatvilág gazdag kincséről ismert, és a kiemelkedő „tisztességes kereskedelem kollektíváknak” köszönhetően rengeteg környezetbarát varázstermék van, amelyek minden bőrtípusra csodálkoznak. A közismert termékeknek, például a füstölgő testbalzsamoknak, a rózsa muskátliknak és a jól ismert Marula kondicionáló testolajnak szerepelniük kell a bevásárló listán!

[Olvassa el: 10 sok szeretett kozmetikai márka]
Forrás: amakhosi.com3. A világ divat fővárosa, Franciaország
Haladjon Franciaországba, és merítse a vizuális érzékeit minden finomságba. Kíváncsi, hogy a francia nők miért néznek ki olyan haute -nak, forrónak és elegánsnak, a válasz a bájrendszerükben, a tervezők körében rejlik, és még sok más. A francia gyógyszertárak szépségápolási trónika, várva a világ felfedezését. Az itt található Genius Charm termékek az egyik titka azoknak a gyönyörű férfiaknak és nőknek, akiket látunk, hogy sétáljunk a francia Riviérán, a Bordeauxon vagy a Párizsban. A haj- és bőrmaszkoktól a hidratálásig és az újjáélesztéséig a közös gyógyszertári termékekig, amelyeket Bologna FC 1909 Mez dinamikus érintésükhöz vezetnek a barkácsolás otthoni varázsa rutinjaikhoz, és természetesen rengeteg bőr- és hajápolási márkával kényeztetik az érzéküket néz ki. Az is igaz, hogy a franciák csak hideg vizet használnak az arcuk mosásához, mert ez segít nekik a vérkeringés tartásában- hosszú távon természetes fényt hozva a bőrükhöz.

Forrás: buzzfed.com [SC: MediaD]
4. Butikok és varázsa Japánban
A japánok titkos hajápolással, bőrápolással, aromájukkal és évszázados báj rituáléi örökségével vonzzák a világot. A japánok nem hagyják meg nem hagyják a japánok, akik nem hagyják a japánokat, ha ez elegáns és divatos. Nagyon jól ismert a technológiai és a legmodernebb innovációk iránti vágyuk miatt, amikor a báj megfelel a modern tudománynak, bármi megtörténhet. A nemzetközi hírnévtől az országon belüli új bevezetésekig, a Canmake-ig a Kanebo-ig, a bőrig, a hajápolásig, a sápadt-fehér és sötét arcbőrig is, az öregedésgátló termékekig a japánok az USA-ban felidézték a Fashionistát!

[Olvassa el: varázsa szolgáltatások Minden nőnek tudnia kell]
Forrás: Amazonaws.com5. Gyönyörű és Egyiptom
Meglehetősen misztikus hely, mert a századforduló a régészek és a tudósok számára, a fáraók piramisának és sírjainak köszönhetően, de amikor ez a báját és a bőrápolást érinti, az egyiptomiak egy -két dolgot utasíthatnak nekünk. Felejtsd el az egyiptomi szem sminkrendszerét, és gondolj Nefertari-ra, a szépségre szentelt bevásárlóközpontra, két ismert ágaval, hogy mindent TSG 1899 Hoffenheim Mez vásároljon a bájlistáján- Zamalek és Heliopolis, Kairó! Bőrápolás, hajápolás, testápolás, megújulás, Medspa kezelések, elme és lelki terápiák és munkatársai, még a közismert egyiptomi pamut törülközők vagy a divatos szövött Raffia-lábbeli is, Egyiptomnak rengeteg és még sok minden más, hogy a divatosokat hasonlóan tartsák. BOLDOG!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Az Arquebus póló ruhadarabok

Arquebus ruhadarabok kiemelkedtek nekünk a tömegben, mivel kiváló képeket és tipográfiát használnak. Csak a megfelelő mennyiségű kompozíciót használják tiszta rajzokkal, amelyeknek vintage hangulata van számukra. Úgy tűnik, hogy nyomataikat óvatosan

Póló-eladás: Ingyenes világi szállítás a Neatoshop-ban

Neatoshop eladás: Ingyenes a világon szállítás! A Neatoshop az egyik legszembetűnőbb nyomtatási póló -pólóhely, amelynek több mint 46 000 stílusú gyűjteménye indie művészekből szerte a világon. Hasonlóképpen nyomtathatnak kapucnis pulóverekre,

Először nézzük meg a plusz méretű blogger kollabumot: Nadia Aboulhosn X Boohoo Spring Collection

Plus méretarányos munkamenetek keresése? A Torrid stúdiója az új kollekció, amely kényelmet, divatot és professzionális stílust nyújt, 30 méretű.