5 Globális varázsa forró foltok

Amikor a nemzetközi nehézségeket a varázsa világában igénylik, hölgyeim, át kell lépned a Határokon a szépségért! Itt található az öt legfontosabb új és közelgő globális úticél listája, amelyre jelenleg a szívünket állítjuk!
Kíváncsi, hogy az Adriana Grande, a Lima, a Monica Belluci, a Paris Hilton, a Priyanka Chopra, a Nargis Fakhri és a Tinsel Town gyönyörű hölgyei kedvelőik a varázsa Szaúd-arábiai labdarúgó-válogatott Mez frissítés céljából utaznak? Itt található az öt legfontosabb globális varázsa hotspot, ahol a fényes angyalok virágzik, élnek vagy utaznak.

[Olvassa el még: a legfrissebb varázsa -termékek, amelyekről tudnia kell]
1. illatos Dubai
Míg a közel-keleti luxus forró foltok a csillogásukról és a csillogásukról ismertek, ne felejtsük el, hogy mennyire illatos áldott az emberek. És nem a helyi illatokról és a sápadt kopásról beszélünk, gondolj nagyra. Az illatok mecca tehát a sivatag ragyogó gyöngyé, Dubai! A legjobb az egészben, hogy gyakorlatilag minden olyan illatot vásárolhat, amelyet Dubaiban szeretne, és anélkül, hogy nagy árat fizetne, mert itt van, ahol az illatok hatalmas választékát kaphatod, adómentes. Próbálja ki a közismert amutuage-t-egy olyan márkát, amelyet a Közel-Keleten található illatok között annyira ismertek, ez meghatározza a luxe ápolást. Egy újabb peppi illat, amelyet érdemes ajánlani, az lenne, ha Juliette-nek van egy fegyverkilliánus és exkluzív Tom Ford sorozata. Az Emirates bevásárlóközpontnak csak a helyi illatoknak szentelt üzlete van, és szerencsés lenne belépni őket anélkül, hogy megrázkódtatnák, mert mindig van egy tömeg, amely Areej, Abdul Samad al Qurashi vagy a testreszabott arab jázmin szappanra vágyik!
Forrás: mbasic.facebook.com2. Holisztikus bőrápolás Johannesburgban
Johannesburg az egyablakos ügyintézés azok számára, akik a bőrápolás vonatkozásában az Au Naturale-hez hasonló mérföldet tesznek. Ha úgy gondolta, hogy India ott van, ahol az egész megtörténik, és az egyetlen rendeltetési hely a holisztikus és au naturale bőrápolási termékekhez, Johannesburg egy közeli unokatestvére, amely magában foglal néhány egzotikus természetes alapanyagot, az arganolajtól a sheavajig. Mivel a kontinens a növény- és állatvilág gazdag kincséről ismert, és a kiemelkedő „tisztességes kereskedelem kollektíváknak” köszönhetően rengeteg környezetbarát varázstermék van, amelyek minden bőrtípusra csodálkoznak. A közismert termékeknek, például a füstölgő testbalzsamoknak, a rózsa muskátliknak és a jól ismert Marula kondicionáló testolajnak szerepelniük kell a bevásárló listán!

[Olvassa el: 10 sok szeretett kozmetikai márka]
Forrás: amakhosi.com3. A világ divat fővárosa, Franciaország
Haladjon Franciaországba, és merítse a vizuális érzékeit minden finomságba. Kíváncsi, hogy a francia nők miért néznek ki olyan haute -nak, forrónak és elegánsnak, a válasz a bájrendszerükben, a tervezők körében rejlik, és még sok más. A francia gyógyszertárak szépségápolási trónika, várva a világ felfedezését. Az itt található Genius Charm termékek az egyik titka azoknak a gyönyörű férfiaknak és nőknek, akiket látunk, hogy sétáljunk a francia Riviérán, a Bordeauxon vagy a Párizsban. A haj- és bőrmaszkoktól a hidratálásig és az újjáélesztéséig a közös gyógyszertári termékekig, amelyeket Bologna FC 1909 Mez dinamikus érintésükhöz vezetnek a barkácsolás otthoni varázsa rutinjaikhoz, és természetesen rengeteg bőr- és hajápolási márkával kényeztetik az érzéküket néz ki. Az is igaz, hogy a franciák csak hideg vizet használnak az arcuk mosásához, mert ez segít nekik a vérkeringés tartásában- hosszú távon természetes fényt hozva a bőrükhöz.

Forrás: buzzfed.com [SC: MediaD]
4. Butikok és varázsa Japánban
A japánok titkos hajápolással, bőrápolással, aromájukkal és évszázados báj rituáléi örökségével vonzzák a világot. A japánok nem hagyják meg nem hagyják a japánok, akik nem hagyják a japánokat, ha ez elegáns és divatos. Nagyon jól ismert a technológiai és a legmodernebb innovációk iránti vágyuk miatt, amikor a báj megfelel a modern tudománynak, bármi megtörténhet. A nemzetközi hírnévtől az országon belüli új bevezetésekig, a Canmake-ig a Kanebo-ig, a bőrig, a hajápolásig, a sápadt-fehér és sötét arcbőrig is, az öregedésgátló termékekig a japánok az USA-ban felidézték a Fashionistát!

[Olvassa el: varázsa szolgáltatások Minden nőnek tudnia kell]
Forrás: Amazonaws.com5. Gyönyörű és Egyiptom
Meglehetősen misztikus hely, mert a századforduló a régészek és a tudósok számára, a fáraók piramisának és sírjainak köszönhetően, de amikor ez a báját és a bőrápolást érinti, az egyiptomiak egy -két dolgot utasíthatnak nekünk. Felejtsd el az egyiptomi szem sminkrendszerét, és gondolj Nefertari-ra, a szépségre szentelt bevásárlóközpontra, két ismert ágaval, hogy mindent TSG 1899 Hoffenheim Mez vásároljon a bájlistáján- Zamalek és Heliopolis, Kairó! Bőrápolás, hajápolás, testápolás, megújulás, Medspa kezelések, elme és lelki terápiák és munkatársai, még a közismert egyiptomi pamut törülközők vagy a divatos szövött Raffia-lábbeli is, Egyiptomnak rengeteg és még sok minden más, hogy a divatosokat hasonlóan tartsák. BOLDOG!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Körözést 4743

Én általában nem tesz ki mintát hívások (mert különben ez minden csinálnék, valamint azért, mert végre minta hívások gyakran tájékoztat emberek, hogy egy különösen kívánatos minta LÉTEZIK, ami általában vezet

A Fresh Blackeye póló sorának eredeti koncepciói

Büszkék vagyunk arra, hogy bemutatjuk Önnek az egyik legfrissebb póló márkát, akik változtatni akarnak, és perspektívak játékot játszanak veled. Ausztrália biztosítja nekünk a Blackeye vonalat, amely egy rendkívül eredeti koncepciót

Nézze meg ezeket az ideális ajándékötleteket az új anya számára 2022 -ben

Jonathan Borba / Unclash Egy új baba születése elégedett pillanat. Ezt nemcsak a család, hanem a közeli barátok és rokonok is érezik. Azt tervezi, hogy valami különlegeset ad a barátoknak