A hét öltönye: Gianni Bini

Az elfoglalt dolgozó nők számára az öltöny gyakran a legegyszerűbb ruházat, amelyet reggel dobni kell. Általánosságban elmondható, hogy ez a szolgáltatás nem a nők interjúruhájáról szól, amelynek olyan klasszikusnak és alapvetőnek kell lennie, mint amennyit kapsz – ehelyett ez a szolgáltatás a kissé eltérő öltönyről szól, amely divatos, mégis profi. Ez a haditengerészet és a fekete öltöny sokkal drágább darabokra emlékeztet a sorból és a smythe -ből, de egy sokkal gazdaságosabb áron. Ez abszolút „szórakoztató” öltöny egy alkalmi napra (nem pedig interjú öltönyre), de tetszik, és azt hiszem, hogy mindkét darab nagyszerű lenne, mint elválasztva, valamint öltöny. A kabát (Gianni Bini Bela kabát) 139 dollár volt, most 83,40 dollár, a nadrág (Gianni Bini Devon nadrág) 99 dollár volt, most 59,40 dollár. Előfordul, hogy a kártyatulajdonos előnézeti napja, ezért használja a Dillard kártyáját további 30% -os kedvezményért mindkét darabra.

(L-5)
Ez a bejegyzés affiliate linkekből áll, és a Corporette® jutalékokat szerezhet az ebben a bejegyzésben található linkek útján történő vásárlásokért. Sokkal további részletekért lásd itt. Nagyon köszönöm a támogatásod!
Részt veszünk az Amazon Services LLC Associates Programban, egy kapcsolt hirdetési programban, amelyet az AMlicts számunkra hoztak létre, hogy díjakat szerezzünk az Amazon.com és a kapcsolt webhelyek linkálásával.
Munkaruhák értékesítése a 9.23.22 -re (a kedvenceink merészen!):
Ann Taylor – 30% kedvezmény a vásárlásnak (kizárások vonatkoznak).
Amour Vert-a szezon végének eladásának vége, legfeljebb 50% -kal (nagyszerű selyemblúzokhoz és környezetbarát ruhákhoz).
Banán Köztársaság-Féléves barátok és családi rendezvény, 40% kedvezmény a teljes áron!
Banán Köztársaság gyár-féléves barátok és családi rendezvény, 50% kedvezmény a vásárlás!
J.Crew – extra 30% kedvezmény az eladási stílusok
J.Crew Factory – legfeljebb 50% -kal mindent; Minden farmer 49,95 USD; További 15% kedvezmény a tetejére, pólókra és cipőkre
Loft – 50% kedvezmény minden és ingyenes szállítás!
M.M. Lafleur – 80% -ot takaríthat meg
Neiman Marcus – Utolsó hívás eladás, legfeljebb 75% kedvezmény!
Nordstrom – A nyári eladás be van kapcsolva! Takarítson meg akár 60% -ot a 9/12 -től
Saks Fifth Avenue – Designer eladás, akár 70% kedvezmény!
Victoria’s Secret-40-70% -ot takaríthat meg az 1000-es értékesítési stíluson

Egyéb jegyzet értékesítése:
BUFFY – Legfeljebb 35% -kal az ágynemű
Ejtőernyős-Takarítson meg akár 40% -ot az utolsó esélyes tételeknek

Néhány legfrissebb cikkünk itt, a Corporette -nál…
12 egyszerű frissítés az irodához

Könnyű módja annak, hogy emlékezzen arra, hogy elhozza a gyógyszereit

Mit kell szerezni Ann Taylornál

Melyek a kedvenc TV -műsoraid a munkaruhák inspirációjához?

Remek Apple parancsikonok, amelyek segítenek a munkahelyen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Tab

futtatása nehéz lehet látni ebben a félig fuzzy képen, de itt vannak kis fülek a nyakkivágásnál. Olyan szopás vagyok a kis lapokért, amelyek szerintem csak egyszer csatlakoztam. Azt hiszem, ez

Töltse le a teljesen ingyenes motoros tervezést!

Freebie -idő van! Egy újabb hét, egy újabb csodálatos formatervezés, amelyet a Tshirt Factory Team kurált, ezúttal a közreműködő illusztrátorral, Rizki Ratria -val együttműködve. Ez a tehetséges indonéz szabadúszó gyakorlatilag

A hétfői munkaruhák jelentése: Andie Wool Blazer

A napi munkaruhák jelentései egy darab munkának megfelelő öltözéket javasolnak számos áron. Az utóbbi időben olyan meleg volt, hogy a gyapjú blézer felvételének gondolata arra késztet, hogy megolvadjak a padlóba.