Emelje fel a tee ing játékát párnázott pólóval

Mi a gondolata a párnázott pólókról? Van egy párod? Ez valami, amit viselne? Az elmúlt hónapokban a párnázott izomtömeg-póló végül az a kultusz előnyben részesített póló lett. Minden ezzel a Frankie izomtömeg -tetejével kezdődött. Valószínűleg megfigyelte ezt a pólót a közösségi hálózat körül, mielőtt sokkal több üzlet, valamint a márkák különböző színeket készítettek. Telefonálom a megemelt pólónak, mivel csak a fontos fehér pólód, a párnázott izomtömeg -pólónak van egy módszere egy alapvető ruházat frissítésére. Tehát, ha arra törekszik, hogy a póló játékát párnázott pólóval emelje fel, azt javaslom, hogy próbálja ki az izomtömeg párnázott tetejét.
Mindenkinek szüksége van egy fehér pólóra a szekrényében. Ez egy fontos darab, és ez az Schalke 04 Mez izomtömeg párnázott póló a fehér póló továbbfejlesztett változata lesz. Ez egy játékváltó! Növelheti a póló játékát. Úgy tűnik, hogy a fehér és a fekete változat sokkal kiemelkedőbb színű. Paris Saint-Germain Mez Miután fehér pár van, úgy tűnik, hogy nem lesz elegendő ebből az alapvető fontos darabból. Minden olyan személy számára, aki szereti az alapvető alapokat egy struktúrával és egyediséggel, érdemes a hordozó párnázott pólóknak. Ez a póló nemcsak növeli a megjelenésemet, hanem sokkal inkább felépítést nyújt a megjelenésemnek. Olyan sokféle módszert használtam, beleértve ezt a papírzacskó rövidnadrágot, farmer farmernadrágot, valamint a korábban használt Alice McCall szoknyát. Most, hogy a párnázott pólóhoz hasonlóan buktam be, ezt a fekete színt figyeltem. Olyan sok szín van most; Akkor miért ne emelje fel a póló játékát párnázott pólóval.
Amit viselek:
Ruházat: Alice McCall szoknya itt/itt // Frankie Shop Tee, Hasonló itt/itt // Amina Muddi Shoes // Bag // Színes kalap hiánya, itt/itt hasonló

< >

A vállát párnázott póló kipróbálni

< >

Hasonlóképpen élvezheti:

A sok kívánt nyári ruhát viselni …

Szórakoztató tavaszi ruhák, amelyeket most kaphat

Hogyan lehet elegánsnak kinézni Eintracht Frankfurt Mez egy tavasszal …

A legfinomabb téli kabátok, amelyeket most kaphat

Tudjon meg.

Iratkozzon fel e -mail címével, hogy híreket és frissítéseket kapjon.

Keresztnév

Keresztnév

Keresztnév

Keresztnév

Vezetéknév

Vezetéknév

Vezetéknév

Vezetéknév

Email cím

Email cím

Email cím

Email cím

Iratkozz fel

Köszönjük hogy feliratkozott!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

A vonzó és duzzadó nagykereskedelmi bőr szoknyák, amelyek piros-forró stílusú hányadosokat mutatnak be

A vonzó és duzzadó nagykereskedelmi bőr szoknyák, amelyek piros-meleg stílusú hányadosokat mutatnak be 2018.07.15., Autanic Global közzétette A bőr volt a lényegi divatszövet, amely létezését gyakorlatilag minden szekrényben érezte. Mindenhol

Rugó előre plusz méretű márkával Eshakti

Plusz méretű kopást keres a munka lehetőségeihez? A Torrid stúdiója az új kollekció, amely kényelmet, divatot és professzionális stílust nyújt, 30 méretű.

Jailbreak

TOP: Bradamant C/O | Kabát: Ann Taylor C/O | Szoknya: Ann Taylor C/O | Cipő: zara (hasonló itt) | KORLÁTOROK: Alex, valamint ANI | Gyűrűk: Gorjana (hasonló itt) | Napszemüveg: