10 Elegáns és szexi, alacsony vágású ruhák a forróságmérőn ezen a nyáron

Gondolj arra, hogy elmenjenek a vacsorára, felülről lábujjra borítva, oldalsó oldalra, és nem néz ki elbűvölőnek? Ez nem lehet a stílusos nyilatkozat, amelyet meg kell készíteni, egy nagyon unalmas is. Egy kis bőrbemutató megengedett az érzéki érintéshez, és megengedett az oomph szemtelenség érzése, de tudja, hogyan kell az együttest jobbra hordozni! Ha nem kényelmesebbé teszi a láb- és combréseket, válassza ki azokat a ruhákat, amelyek alacsony, de tiszteletreméltó vágásokkal rendelkeznek. Visszahozva a 90 -es évek tendenciáit, amikor az alacsony vágású blúzok, a növények teteje és a tunikák voltak a norma, a 2015 -ös nyarak mindegyikét látta, a rámpáktól az utcákig, miért nem rajtad? Íme tíz divatos, alacsony vágású együttes, amelyek nemcsak a fejek fordulnak az eseményen, hanem rengeteg elismerést is keresnének.
[Olvassa el: nyári szövetek]

Monoton és alacsony vágás
Vállalati öntet és alacsony vágású hivatalos viselet! Nem ismeretlen a jog, különösen az indiai forgatókönyvvel? Most itt van az esélye, hogy megmutassa a főnöknek a vállalati stílusérzékét és a lányt, ugyanezt kell szégyenkeznie a monoton divatban való teljes bizalommal!

A vásárlás szórakoztató
Ideális öltözködés esetén és könnyen, a vásárlás is szórakoztató élmény lehet, még akkor is, ha szóló. A V-nyakú, alacsony blúza egy pár cigaretta nadrággal vagy pamutban lévő nadrággal csodálatos módon tarthatja Önt a duzzadó élményen keresztül, miközben körbejárja, hogy megkapja azt, amit akar. Vásároljon stílusosan, és keresse meg kedvezményeit is!

[Olvassa el még: mit kell viselni a nyári dátumokon]

Egy lánynál, aki hazaért
Miért babázzuk a Baba, hogy senki sem legyen körül, amikor csak a lányok számára lesz? De akkor miért csinálja csak a férfiakat? Ha otthon a Gal Friends -szel, élvezze a filmet, festsen néhány körmöt, beszéljen a jelenlegi műsorokról és még sok másról, és belemerüljön valamibe, amely nyilatkozatot tesz, mégis biztosítja a szükséges kényelmet.

Szexi romper a medence partijára
Aggódik a nap égése és Southampton FC Mez a Kawasaki Frontale Mez napsütés miatt? Hagyja, hogy ez válasszon jót, és vegyen fel egy őrült nyomtatási dombornyomású romper -t a nyarak számára, amelyet a tengerpartra és a medence partiján is lehet viselni.

Alacsonyan vágott maxis egy mozgóképhez vele
Öltöztesd, hogy lenyűgözze, és tartsa, hogy többet akarjon téged Begényes lenne az önbizalom érzéséért, sokkal többet, mint bármi mást!

Forró piros csipke és alacsony vágás
A csipke ruhák alacsony vágásokkal és tiszta pamutszövetekből készültek, optimális lány éjszakai viselet lenne, hogy gondolkodjanak, főleg a vörösben! Égje el a táncpadlókat a lányokkal, rázva és a szexi piros számba rázva!

[Olvassa el: a kis piros ruha]
Visszahozza a szexi vissza
Hibátlan hátul, és szeretné ugyanolyan szégyenkezni, a vulgaritás utalása a körökkel? Válassza ki a fehér hátfutó tetejét fehérben, és egy szexi maxi ruhát pasztell árnyalatokban. Viseljen háttámlát, hogy javítsa a szemlélőknek a Chelsea FC Mez bekapcsolásának hatását!

Alacsonyan vágott gyöngyös vonzereje a strandra
A 2015 -ös tengerparti divat mintái és nyomata manapság a tendencia, és egy olyan gyöngyös, alacsony vágású vonzerejével, mint ez, a tengerparti járőrök nem akarják engedni, hogy csak a vizekbe engedjék őket, nem tudják őket hibáztatni, Most tudjuk?

A teljesen fehéren alacsony vágású érzéki érintés
Keverje hozzá a hőt, és egy kicsit még egy kicsit tovább fejezze be a nyáron, teljesen fehéren! Az alacsony V nyakú póló fehér ciggie nadrággal és fehér sarkú cipőnek kell lennie a te dolgodnak!

Lenyűgözött? Mondja el nekünk, mit gondol a megjegyzésekben.
Képek forrás: Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

6 szörnyű dolog, ami történt a smink- és szépségfüggőkkel 2015 -ben!

Napról napra a sminkről, a szépségről és a stílusról beszélünk. De milyen áron? Nagyon biztonságos -e minden nap smink viselése? Bár nem tudjuk elképzelni az arcunkat egy alapréteg hidratáló, alapozó

Rugó előre plusz méretű márkával Eshakti

Plusz méretű kopást keres a munka lehetőségeihez? A Torrid stúdiója az új kollekció, amely kényelmet, divatot és professzionális stílust nyújt, 30 méretű.

TREND MEMO DAY 8: jewel TONES

CABLE-KNIT SWEATER: MM6 Maison Margiela (under $100 dupe HERE)  |  SATIN MIDI SKIRT: theory (affordable alternative HERE)  |  FAUX fur COAT: Anthropologie (affordable alternate HERE)  |  MULTI JEWEL-TONED BAG: Tory Burch  |  VINTAGE EARRINGS: Chanel