Klasszikus

Általában teljes mértékben elkötelezett vagyok azzal a koncepcióval, hogy az ősznek a lehető leghosszabb ideig nem létezik. (Én, amikor megpróbáltam rövidnadrágot viselni a Hálaadás napján. Wisconsinban.)

Nem tudom azonban szem előtt tartani az őszi divat jelenetet, amely sokkal eksztikusabb volt, mint ez. A plaids, a nyomatok, a férfi ruházat, a fémek, az ékszerhangok, valamint a heringcsontok teljes őszi divatlázat hagytak nekem. (… És az egyetlen recept sokkal több cowbell? Sajnálom, kellett.)

A növényi felsők, a zsákmányok, a fojtók, valamint a bőr tetején lévő bőr tetején lévő bőr tetején lévő megszállottság közepette azt hittem, hogy ma nagyszerű idő lehet egy kis igazságellenőrzéssel való visszatéréshez. Noha mindannyian azért vagyok, hogy átfogjam az őszi trendek új hullámát, azt hiszem, döntő fontosságú, hogy ne eltévedjünk bennük. Ehelyett hagyja, hogy a minták eltévedjenek benned.

(Tudom, hogy ez mély ideális volt. A dolgok most valóra válnak az elegáns kabinon.)

Csak azt jelezem, hogy nem szabad elfelejtenie a) saját személyes stílusérzetét, valamint (b) a környezetét. Elfelejtve ezeket a dolgokat, valamint elkezdi ésszerűsíteni a bőr apró ruháit, valamint az irodába. És senki sem akarja ezt látni. (Szó szerint. Mindenkit megkérdeztem.)

Tehát, mielőtt leugrott volna a közmondásos mély végről, azt hittem, hogy ma szünetet tartok, és egy olyan hagyományos megjelenést dobok, amely jelzi a saját stílusérzetem – tekintettel az őszi minták körülöttem.

Ahelyett, hogy lehetővé tenné a szezon mintáit a szabályok átírásához, ügyeljen arra, hogy nagyon óvatosan tegye őket a saját divatérzékébe. Ez nem mindig könnyű, különösen egy vonzó sorban, mint amilyennek ebben az évben van. Úgy értem, biztos vagyok benne, hogy soha nem hittem, hogy egy pár kezeslábasot fogok sportolni az irodában, és nos… ez történt. Ennek ellenére (remélhetőleg) képes voltam a sajátvá tenni. Remélem, hogy ugyanezt csinálod.

(De komolyan, nincs camo szabadidős. Nincs. Nincs. Nulla.)

Legyen szivattyúzni, emberek. Hivatalosan esik.

Ruha: Szent János (szeretem ezt) | Cipő: Ralph Lauren | medál (hasonlóan itt) | karkötő (hasonló itt), gyűrű, bross (hasonló itt): Vintage | Napszemüveg: Prada

Nézze meg még sokkal többet az elegáns munkaállomásról:

Bloglovin+Instagram+Facebook

Twitter+Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Egy új szabad felezési méretű ruha

Hozzáadtam egy másik szabad ruhát a kézművesen, hogy illeszkedjenek a DIY papírra, vagy töltött fél-skála ruha formák, csak időben az új évre. Ossza meg ezt: Twitter Facebook Pinterest Több Linkedin

December a román illusztrátorok

hónapja a román illusztrátorok ünneplésére December van, és a karácsony napjai rajtunk állnak. Rengeteg szabad erőforrás lesz, főleg, mivel ez az adás hónapja. Mi a sokkal jobb módszer az ünneplésre,

Kobalt koordináták

Ruha: Badgley Mischka (hasonló stílus itt és itt is) | Kabát: ICB (régi, hasonló itt és itt) | Cipő: SJP kollekció | Táska: M2Aletier (itt is) | Öv: Ralph Lauren