Reverzibilis sál + ablakpanel kabát

sál: Burberry (jelenleg 33% kedvezmény és három másik színben kapható!) | Ablakapán kabát: Helene Berman | Szoknya: elmélet | Turtleneck: Nordstrom kollekció | Harisnyanadrág: dkny | Szivattyúk: SJP kollekció | Ajkak: NARS (Bansar)

< >

Ahogyan a jobb felső oldalsávon lévő jelzőt jelzi, a karácsony napja hamarosan félelmetes. Itt megnézheti a teljes ünnepi útmutatóomat, de ma azt gondoltam, hogy megosztom egy másik kedvenc ajándékötletet – egy klasszikus sálat, mint ez a Burberry szépség. Ezzel extra robbant a dollárért, mert ez visszafordítható – Burgundia és az egyik oldalán fekete, teve és fekete, fordított. Általában jelentős sál rajongó vagyok, mert ez teljesen újra feltalálja a legegyszerűbb ruhákat, de ez valóban csodálatos ünnepi ajándékot kínál a divatszerető hölgy számára az életedben: (1) egy ilyen négyzet alakú sál, mint ez Trés divatos; (2) ez valami, ami örökké lesz; (3) ez a sokoldalúság meghatározása, és olyan egyszerűen párosítható egy ilyen formális vagy munkakészletre, mint ez, mint például szakadt farmer és póló; és (4) nem követeli meg, hogy meghozza a rettegett méretezési döntést, amelyet más ruházati cikkek vásárlásakor kénytelen meghozni (senki sem akarja a karácsony napját a kutyaházban tölteni).

Egy külön feljegyzés szerint, amint talán észrevetted, nemrégiben frissítettem a felső navigációs sávomat, és újraszervezettem az „Office Style” szakaszomat-amely természetesen a blog elsődleges tartalmi területe-, és néhány más kategóriát is hozzáadva. Tehát könnyedén hozzáférhet az alkalmi hozzászólásokhoz, amelyekkel a dolgozó lány életének más területein beszélek – Fitness, szépség, esküvő stb. Néhány jegyzetet kaptam erről (azoknak, akik követnek engem a Snapchat -on [felhasználónév [felhasználónév : Maryorton] Egy különösen felháborító megjegyzésemről kellett ott felcsapnom, amelyet tegnap kaptam), és csak azt akartam tisztázni, hogy ez nem jelzi a memorandumban nagyobb tartalomváltást.

Ha mindennap elolvassa a blogot, akkor tudja, hogy a hangsúly az irodai stílusra, és arra, hogy a dolgozó lány hogyan lehet beépíteni a divatot az életébe a hét hét napján – nem csak éjszaka és hétvégén, amikor az irodában vagyunk. A számtalan olvasó kérésére élveztem az alkalmankénti megjelenés vagy életmód-üzenet megosztását (mint például a tegnapi esküvői üzenet), amely a dolgozó lány világának más aspektusaival foglalkozik. Fontos az egészséges munka és a magánélet egyensúlyának megtartása, ezért szeretek itt alkalmanként olyan tartalmat készíteni, amely hangsúlyozza azt az elképzelést, hogy sikeres karriert és egészséges személyes életet élhet. Függetlenül attól, hogy hogyan illeszkedik -e az edzés a munkahéthez, az utazási tippekhez vagy az esküvői tervezési ötletekhez – mindig a dolgozó lány szempontjából írok.

Csak azért, hogy világossá váljunk, a munkastílus itt és továbbra is a kenyér és a vaj! A tegnapi esküvői bejegyzés kivételével az elmúlt hét korábbi hozzászólásai tartalmaztak irodai stílusú tartalmat – különösen a múlt heti bejegyzés a dolgozó lány szekrényem kapcsán! Tehát, ha egy bejegyzésre botlik, ahol megmutatom, hogyan kell viselni valami többszörös utat az irodában és onnan, mi a kedvenc szépségápolási termékeim, vagy hogyan terveztem az esküvőmet, a pihenéssel biztosított, több munkaköri hozzászólás található a környéken. A sarok és a memorandum irodai stílusú magja nem megy sehova!

Boldog csütörtököt!

Ezt a bejegyzést a Nordstrommal együttműködve készítették.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

10 Elegáns és szexi, alacsony vágású ruhák a forróságmérőn ezen a nyáron

Gondolj arra, hogy elmenjenek a vacsorára, felülről lábujjra borítva, oldalsó oldalra, és nem néz ki elbűvölőnek? Ez nem lehet a stílusos nyilatkozat, amelyet meg kell készíteni, egy nagyon unalmas is.

Keepsake

Bár szeretem a „pöttyöket”, utoljára itt viseltem egy szülési lövést. Nem tudtam ellenállni a mintának, és levágtam ezt a emlékmű ruhát; A hátsó részletek fantasztikus. Ez egy tökéletes ruha egy

Casual Friday: travel favorites

look 1:  JACKET: c/o St. John Knits  |  JEANS: Victoria Beckham  |  TANK: Club Monaco  |  SHOES: SJP Collection  |  SUNGLASSES: Miu Miu c/o Ditto  |  TOTE BAG: c/o Gigi