Milyen halott srác nem visel.

Ne feledje, hogy ez a szövet? És ez a minta, amit nekem tettem? Nos, nem volt elég az autószövet (átkozott irányítás!) Szóval gondoltam, oh! PLÉD! Természetesen!

De nem volt mód a fene, hogy én akartam, hogy megfeleljen egy kockás, nagy ismétlési szerte nyolc éggömbszelvények, ezért tettem egy testreszabott kör szoknya rajta, helyette.

Nem vagyok biztos benne, hogy elég jó munkát végeztem a kockáson (tökéletesen illeszkedik a hátán, esküszöm! A cipzáron és mindent! Ez egy kicsit meg kellett szakítania. Valójában most már rájöttem, hogy miért vagyok annyira fogyasztva a midriff vonalakkal – annyira röviden vagyok, hogy felrobbantam, hogy egy kicsit hosszabb ideig tart a derékig. Vagy legalábbis ez az ötlet.

Ezt használom, hogy beszéljek szombaton. Az ötlet: ha nem lehet szórakoztató, vonzó (bár ígérem, megpróbálom szórakoztatni is!). Egyszer, az akadémiai papír biztosításához egy fényes zöld 1960-as évek Jackie O.-stílusú eltolódást és kabátot használtam. A kabát volt ékes gombok, és volt, a teljes véletlen, megfelelő zöld és fehér cipőt. Figyelembe kell vennem a ruhát részletesebben, mint a papír!

Jó préselésre van szüksége, de még nem vagyok eléggé mazochista, hogy vasat valamit ma este, amely egy bőröndben lesz tizenkét órával holnap. (És még a szálloda vasaló nyomja jól, ha kihasználja a nedves mosogatórongy, mint egy gomb megnyomásával ruhával.) Én valóban kívánják kellett szürke velúr ék sarkú, de ez nyomja rá, még nekem is. (I * do * van egy sárga táska.)

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Lehet, hogy csak … 2006. május 28.
Az első szövetem! 2008. június 4.
Ó, szövet, miért nem tudom megállítani? 2007. szeptember 26

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

75% diszkontráta az összes pólógyár grafikáján!

Korai fekete péntek kedvezmény: 75% kedvezmény az összes pólógyár grafikájához! A legfelsõbb eladás a nyomtatható grafikán csillagköltséggel van beállítva! A Tshirt Factory korai kezdetét kapja a fekete péntek őrületén. Az

Ingyenes vektoros gonosz hóember letölthető-pólógyár

Ingyenes Vector Evil Snowman letölthető most elérhető a póló gyárában Jön az ünnepek, és kapcsolatba kell lépnünk a tél szellemével. Vessen egy pillantást erre a hóemberre, és tudni fogja, miről

Meg kell … ellenáll … nosztalgia …

Jen B. Elküldtem nekem ezt az eBay linket, és szerelmes vagyok. Nem csak ez a taft, egy tarkán szőtt csekk, díszes gombok és kötelező érvényű, és zsebek, és nagyon jó