Bigg Boss 7 Grand Finale: Gauhar Khan és Tannisha stílusnyilatkozata

Ideje elhozni a Party Poppers -t, és feltenni a táncos cipőjét! A Bigg Boss 7-es kemény Yokohama F. Marinos Mez rajongói vágyakozva várták, hogy megtekintsék, ki nyeri meg a hihetetlen nyereményt-nos, ez mindenki kedvence. Gauhar Khan, aki nemcsak feladatokat nyert, hanem szívét is ellopta az egész nemzetben.

Gauhar győzelme a Bigg Boss 7-ben kemény Mexikói labdarúgó-válogatott Mez munkájának, bizalmának, csillogó hányadának és a csepp halott gyönyörű megjelenésének kombinációja. Ő volt a legstílusosabb és trendi versenyző a Bigg Boss 7 házában, lángoló vörös dúgáival, lenyűgöző neonokkal és hosszú pásztoraival.
Gauhar látványos ezüst ruhában
Mivel a Gauhar Khan és a Sangram közötti komédia közel volt, ez valóban körömcsípő és izgalmas élmény volt. Gauhar szikrázónak látszott egy hát nélküli, kötőfékes ezüst ruhában, merész hasítással. Csipke mellkasával és hát nélküli stílusával a ruha hangsúlyozta a figuráját, és kihozta a görbéket. A haja gyönyörűnek tűnt a hosszú selymes egyenes avatárjában.

A megkülönböztetett megjelenés az volt, ahogy a szeme a boldogsággal és egy gyönyörű rózsaszín bukással pislogott, amely széles, lenyűgöző mosolygá vált. Stílusosan felszerelte lenyűgöző hegyes sarkú cipővel, egyéni karperecvel és csillár fülbevalókkal. Prett rózsaszín ajkakkal, Kohl szemmel és hosszú szempillákkal Vissel Kobe Mez ragyogónak tűnt és a legfelsõbb stílusú ikon.

Tannisha rózsaszínű: fúziós stílusban

Másrészt, Tannisha Mukherjee, aki a második helyezett volt, fúziós stílusú padlóhosszú ruhába öltözött. A fűző stílusú rózsaszín ruhának hosszú áramlási szerkezete és széles rés volt, hogy feltárja a felszerelt fekete nadrágot, gyönyörű hagyományos szegéllyel. Hatalmas lógót, egy kis ezüst bindi -t és rózsaszín rouge -t viselt, amely lágy elpirulást adott a vonásainak. A haját elengedték, amikor a válla fölé dobott szép göndörök. A ruhák megválasztása azonban jobb lehetett volna a fináléban, figyelembe véve azt a tényt, hogy ő volt a második helyezett, és ez volt a szórakoztató Bigg Boss 7 szezon nagydöntője.
[SC: MediaD]

Míg Gauharnak és Kushal Tandonnak megvan a saját részesedése a romantikus, romantikus pillanatokban. Azt kell mondanunk, hogy nagyon jó megjelenésű pár lesz Gauhar stílusa és Kushal jó megjelenése. Íme néhány pillanat a show -ból, ahol imádjuk Kushalot és Gauharot, hihetetlennek és elbűvölőnek néznek ki:

Nos, szeretjük a Kushal és a Gauhar párot figyelemre méltó kémiájukért, nagyszerű stílusuk és divatnyilatkozatuk miatt. A Grand Finale -en látták őket, hogy Gauhar győzelme után intim öleléssel és gyönyörű pillanatokkal rendelkezzenek!
Ki volt a kedvenc stílusos és szerethető Jodi a Bigg Boss 7 házából?
Képek forrás: pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Január Cotton Bureau Design Challenge

Cotton Bureau Design Challenge: City A Cotton Bureau jó lehetőséget kínál a tehetséges tervezők számára, akik inkább a minimalista stílus felé hajlanak, hogy odakerüljenek és keressenek jól megérdemelt készpénzt. A

A nyári

divatos módszerek a narancssárga öltözék viselésére narancssárga öltözék viselésének elegáns módszerei – ez a hír közvetlenül a Pinterest barátainktól származik Idén több, mint tavaly. Elegáns módszerek narancssárga öltözék viselésére ezen

Sportkabát -minták, valamint arra, hogy miért kell befektetni bennük

sportkabát -minták, valamint miért kell befektetni bennük 2010.03.19., Autanic Global kiadta Ezen a téli szezonban próbáljon ki egy új megjelenést nagykereskedelmi sportruházati darabokkal, amelyeket domborítanak egy furcsa megjelenés, valamint együtt,